Isnin, 4 Februari 2013

apokono eh jang

takde keje, duk belek2 la gambo kawen..tetiba jumpe gambo yang agak pelik time aku kawen tu..

ni ha!


muka memasing macam menyesal kawen kan?pelik nie..nanti nak tanye laki, pehal die buat muka sedih n aku punye muka pon..hmmmmm

11 ulasan:

Pupel Liyana2 berkata...

nape yus pakai speak??

Hustler berkata...

Muke macam masing2 baru menyesal sebab terlanjur. wahahaha!! Larikkkk!!!!!!!!!!!

Cik TTK berkata...

mas: hah dah kena tegur ngn sape ntah baru bukak spec..hahaha

mawi: mungkin lah kot..hahahahaha pale hotak ko lahhh!!

My nama is Mija berkata...

aku rasa yus tu tido sebenarnya...hahhahaha

Hustler berkata...

Sumpah weh, sebijik macam yang di gambarkan dalam filem2 melayu, wakakakaka

Cik TTK berkata...

kak mija: melampau betul tido time sanding..nak kena belasah nie!hahahaha

mawi: ko ni terlebih drama nie..skrg org tengok telenovela tau..

piEja berkata...

ahahahaha..gile kelako gambo ni...

faiza erina berkata...

husband : tido lg baik,, zzZZzz

wife : jap i cari kn bantal eak,,, mana bantal mak andam...?

kekekeke

Cik TTK berkata...

pija: x tau ape motip pleasing macam nie..tengok2 si photoG bagi lak gambo ni..apesal die tak delete je..kejam betul..hahaha

kak erin: time ni pon nak tido..memang kuat tido betulll..hahaha

Pupel Liyana2 berkata...

aah asik dengan spek je haha nak cover ngantuk la tu haha

Cik TTK berkata...

ngantuk sokmo laki aku nie..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...