Rabu, 23 Januari 2013

#BIDAN TERJUN 1 : menjadik pembuat kad kahwin

Khamis lepas sedang enak membelek-belek buku dekat POPULAR di City Square tetiba mak si Hasnira call kata nak kad lagi 100..

Punye lah si Hasnira ni gabra, lg 2 minggu kot majlis tetiba mintak kad..kad tak cukup!haiyoooo..die pon terus toleh aku, "yannnnnn..macam mana nie?"..

haiyooo..otak aku terus ingat kad kawen abang si Masitah..tapi tak sanggup nak tanggung risiko untuk kad tersebut senget benget..mintak tolong Masitah, tapi die punye kesihatan tak berapa mengizinkan..lalu buat sendiri dalam masa tak berapa jam, jadilah begini..

Hasil nye ada, tapi ntah kenapa tepon aku tak boleh la pulak nak di upload gambau..mungkin kabel rosak..tunjuk ni jadik lah yek..hehe



 Copy si Kad Masitah..hehehe..Nak buat camno, ni paling mudah hah..

2 ulasan:

Pupel Liyana2 berkata...

haha sorry yan. sakit plus bundle case banyak hahhaaha. gud job. nasib i ni jenis buat apa2 email kat u haha.

Cik TTK berkata...

bagus...teruskan usaha anda..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...