Isnin, 18 Februari 2013

Cik Puan Bunga Kantan Pinkish

Setelah mendapat hasutan bertahun-tahun akhirnya akak aku yang kuat membebel tu buat jugak belog..

Ni ha Belog die..



xde pape sangat pon lagi tapi best la bace die punye merapu tu, rase terngiang-ngiang je die membebel dekat telinga...

akak aku ni sepesen mak aku tau, kalau membebel memang non stop..x perlu ada orang dengar bebelan die pon takpe..die tetap akan teruskan bebelan walaupun cuma kercakap mengadap sinki sambil membasuh pinggan makan nasik lemak..

seeeee....dapat bayangkan tak addictednye die punye membebel n merepek meraban tu?

hahahaha enjoy reading..:)

2 ulasan:

Pupel Liyana2 berkata...

KAU PON SAMA HAHAHA

Cik TTK berkata...

hahahaha aku bebel, aku pastikan ade orang mendengar..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...