Khamis, 8 Mac 2012

MOOD : Bahagia! :)

Sekarang ni sejak duduk dekat Johor hidup makin best! Dekat dengan keluarga, senang balik kampung, setiap hari penuh aktiviti, main bowling, tengok wayang, tak pon paling cikai g ngeteh dekat mamak..

Dan paling seronok adalah, dekat dengan Encik Yus.  Senang dating! hahaha

Kalau dulu, selama 4 tahun bercinta jumpa sekali je sebulan.. gaduh hari-hari.. Sekarang x gaduh dah.. kalau gaduh pon, terus baik lah.. hehe

Sekarang En.Yus jadik jiwang lak.. Semalam mesej, 'terukir di bintang tak mungkin hilang, cinta ku padamu"..  Hari ni lak kol sebab semata-mata nak cakap 'saya sayang awak'.. hahaha

Berbunga-bunga lah si hati.. OK! Selain dari rasa sedih sebab berpisah dengan kawan-kawan dekat Putrajaya, yang lain-lainnya aku tak menyesal..

I LOVE JOHOR! hehehehe




Note:
Maaf entry ini agak gedik!hihihi

4 ulasan:

Pupel Liyana berkata...

eloklah tu hahahahahhahaha~! say thanks dekat aku sebab aku dah buka jalan untukkau balik johor pada tahun 2010 lagi tau..

Cik TTK berkata...

2011 baru pindah maksudnya pending lah yek?hahahaha

ok siyes, timekasih masitah!

~ ciK koLIkuShoN (^_^)(^_^) ~ berkata...

ye eh ko sedih tinggal kan aku kat sini yan?? hahaa

Cik TTK berkata...

aku paling gembira tinggalkan ko.,. seminggu je lagi aku duk sana, pastu jumpa ko chah kompem putus urat kentot aku..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...