Rabu, 28 Mac 2012

Doodle

Aku ade mintak Masitah buatkan design pelekat dengan kad kawen ku.. Nak letak kartun-kartun comel tu lah kan.. Masitah kata ada satu belog ni die memang amek tempahan untuk buat doodle.. Cantik2 doodle die.. Aritu pon die ada nampak belog ni buat doodle untuk kad kahwin.. n designkan kad kahwin jugak kot.. Comel.. Lalu aku dengan pantas tempah..


Tuan punya belog iaitu Cik Dil dah pon balas email tu, die kata die tengah bz dengan final exam die.. kalau aku nak lambat lagi boleh la kot die buat kan kan Cik Dil kan?  Sebab aku tengok hasil die menarik tertarik d bomb aku tak kesah lah kot lambat sikit.. Majlisnye pon bulan seploh kang.. masih banyak masa.. 

Aku mintak die designkan doodle untuk diletakkan di kad kahwin, thank you card n cop dekat baju tu.. Kalau die boleh designkan sekali lah.. Kalau tak, bg doodle je dulu pon boleh.. Nanti i mintak Puan Masitah Design kan..  Boleh Masitah kan? hehehe

Harap Cik Dil dapat bagi maklumbalas segera..Tak sabar..

Eh korang tengok2 lah belog Cik dil ni.. Comel2 doodle die.. Blog Kerana Manisnya Epal..


2 ulasan:

Pupel Liyana berkata...

memang cantik gege

Cik TTK berkata...

yea memang cantik..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...