Selasa, 13 Mac 2012

Mentunang nye pon adui..

kalau nak citer, gambar pasal nunang neng nong aku aritu, leh la g tengok dekat belog bff ku si puan masitah itu.. Beliau ada di semua kejadian..

Alhamdulillah semua selesai dengan lancar tapi penuh mendebarkan sebab mak andam pasang pelamin malam, pastu janji datang make up kul 11 die datang kul 11.20.. Tapi servis masih memuaskan.. EH salah! sangat berpuas hati.. Mini pelamin cantik, make up cantik, baju cantik.. Yang tak cantik aku je, sebab makin besau..hahaha

Speacial thanks to, adik beradik yang bersusah payah basuh ayam, goreng ayam, rebus nangka, masak lauk pauk yang enak-enak untuk tetamu sampai tetamu semua bertambah-tambah makan.. Alhamdulillah.. Semua cakap makanan memang super sedap.. Akak aku tukang masak nyer, memang mabeles! hehe

tq gak dekat kawan-kawan yang datang,Ayu, Dijah, Zana, Naqiah, Nani, Ana, Wani.. time kasih datang dan menjadik dayang... N jugak time kasih dekat Mira, terharu ko datang jugak walaupun bz dengan kenduri kawen makcik ko kan.. Tq sayang..

Last but not least, terima kasih besar-besar dekat BFF kesayanganku Masitah sebab tolong dari mula bismillah sampai abes.. Tq sayang.. Jasa mu ku kenang..Benda pertama paling best hari tu sebab ko ade dekat aku 24 jam, kedua bunga tangan tu! Rasa lega je bila ade ko kt sisi.. Tq sayang.. lebiu ketat-ketat!! hehe..

macih jugak dekat pokya sebab bagi lepas isteri die yang comel ni ke Johor berhari-hari..lebiu pokya.. Sorry i dah tunang, xleh nak skandal lagi.. hahahaha

Terima kasih pada yang ucap tahniah.  Maaf pada yang tak dijemput, majlis kecik-kecik je. Majlis besar nanti akan dihebahkan.. Insya'allah.. Doakan ikatan yang terbina ini sampai ke gerbang perkahwinan.. Aminn..

lagi sekali, kalau nak tengok gambar boleh pergi dekat blog Masitah yek.. Gambar-gambar yg ade dekat aku semua hak milik masitah, nak tempek pon segan.. hehe.. Tengok dekat belog masitah yek..



8 ulasan:

piEja berkata...

SEP DGN YAN SBB DAH SM STATUSNYE PON ADOIYAI....

piEja berkata...

SEP DGN YAN SBB DAH SM STATUSNYE PON ADOIYAI....

Cik TTK berkata...

bulan depan kamu dah nak kawen kakak..xsep dah..hehehe

Pupel Liyana berkata...

ambil je la sapa nak marah hahaha. sama2 sayam, i tolong bebel je kan, boleh ambil andam tu lagi tapi kene bgtau tentang disiplin.

Cik TTK berkata...

tu lah nasib baik die sempat siap sebelum masa nak nunag tu kan...

LiaNa YuSoF berkata...

tahniah yan!! maap xdpt dtg.. dak2 ni pon xdpt dtg rupa nya.. xpe, t majlis yg besau tu aku dtg ea.. janji ko jemput aku la.. hahaha...

YOUsoF berkata...

Aminnn Ya Rabbal A'lamin.


Datang lambat nasib baik dia bagi servis yang bagus kat kau..

Perasan bila dah bertunang ni lain sikit kan.... *bajet dah je hahah

Cik TTK berkata...

lily: xpe..next time datang la kalau berkesempatan..:)

usop: perasaan memang pelik kot..tapi bahagia je..tunggu kawen lak, harus lagi bahagia..hahaha :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...