Rabu, 21 Mac 2012

aku bosan ni...keje nak update status je walhal xde yg komen pon..abes da bosan kebeno..panjang betul tajuk aku ni la isi xde ponn...

8 ulasan:

ecadwinkyasha berkata...

betul2 bosan yer...

Pupel Liyana berkata...

rasa nak bagi pelempang je. buat la entry bebtul!

cicak_jawaz berkata...

aku like komen masitah 2...

LiaNa YuSoF berkata...

bosan ke? main la game... hehehe... aku kalau bosan, xtgok movie, aku main game sambil dengar lagu.. hehehe.. tapi pastikan bos xdela.. tu kalau kt opis la.. hehe..

Cik TTK berkata...

Hahahaha..marah eh korg..saboooo bw bertenang..aku nk type tp xleh plak..on9 kt tepon murah kan..huuuu

lily:aku kursus ni..kalau kt opis mmg aku dh main burger rush da skg ni..haha

Mrs mAmikO AbUrakOji berkata...

mana isi nye ni?hehe

Hustler berkata...

Tajuk??? Pffftt.. Ibarat Nama Myvi extreme pumpam, tapi kena tinggal dengan Toyota kokak buatan tahun 1980.

Cik TTK berkata...

timah..isi takde..hahaha..xleh tulis lak kan..tu buat tajuk panjang2..hahaha

mawi: sorry baby boy.. i tak pakai myvi..hahahahahakkhaktuih..eh?sorry..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...