Rabu, 4 Januari 2012

cinta


ni gambo dating nie..tapi muka masing-masing siyes macam tengah pikir nak jawap soklan paper addmath SPM tau tak.. Apesal jadik macam ni eh?

Satu petang yang hening, Yus bawak aku pergi tasik tempat die mengorat aku 5 tahun lepas.. Peh aku dah feeling2 romantik ni kan sampai dekat tempat tu die terus turun kete.. 1,2,3,.....50..eh tak bukak-bukak kan pon pintu i yek! dah goyah dah feeling2 romantik itu tau..tapi kiraan ke 51 die bukakkan pintu..hehehe..lebiu~~

Pastu jalan n duduk tepi tasik tu sambil tengok orang korek tanah carik cacing nak buat umpan memancing kan.. die cakap macam nie,

"Tak tau lah sapa salah, dan mana salahnya.. Saya dah takde rasa nak romantik-romantik lah.."

huuuuuuuuuuuuu...sedihnya hati aku beb time tu..Punah terbakor terus feeling nak romantik-romantik malu-malu kucing aku  terus bertukar kepada harimau malaya aku time tu..gggrrrr

Tapi setelah difikir-fikirkan benarlah bagai dikata..sebab-sebabnya adalah..

  1. Kalau nak dating selalu gaduh.. Sape yang nak tentukan tempat, nak keluar pukul berapa, nak jumpa dekat mana. dan semua nya lah.. bukan berebut nak sapa menang tau tapi memasing macam takde idea nak g mana, nak jumpa kt mana, nak buat apa.. Mungkin dah banyak tempat dah pergi kan tu yang sampai takde dah tempat tak pergi dalam Johor ni lah..
  2. Kalau jumpa tu dah takde dah rasa berdebor-debor excited sangat nak jumpa kan..pun dah tak tau malu dah memasing.. Nak kentot ke nak sendawa ke suka hati ko lah nak buat ape pon kan. Mak tak kesah.. Paling-paling pon, tak senonoh lah awak nie.. pastu sambung balik perjalanan..
  3. sambung....

7 ulasan:

piEja berkata...

nk suruh aku sambung ke hape ni...?

Cik TTK berkata...

HA"AH...tetiba takde idea..hahahaha

Pupel Liyana berkata...

cam tentang dhia pulak ada sambung2 hahaha

Cik TTK berkata...

keh3...ko mampu ke?hehehehe

Cik TTK berkata...

keh3...ko mampu ke?hehehehe

Cik TTK berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
YOUsoF berkata...

Tak senonoh la awak ni buat entri sambung-menyambunG.. hahah


Biar jarang jumpa, banyak KEBAIKANNYA.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...