Isnin, 25 Jun 2012

weekend..:)

weekend bermula dari hari jumaat boleh?hahahaha layan je lah gambaw yek..hehe

 


Jumaat lepas, ada makan-makan sikit sempena meraikan ulang tahun kelahiran adik Encik Yus yang ke 9 bulan..eh tak 9 tahun.. Ni adik bongsu beliau.. 9 tahun dah, dah nak anak dara tau.. jangan noty2 lagi ok..dah kena buat kerja rumah ni, masak, mengemas, membasuh, sidai baju semua lah..

pejam celik pejam celik tau-tau je nanti kita buat majlis kahwin anak dara ni pulak kan..huuu cepatnya masa berlalu..5 tahun lepas masa aku kenal Yus, die selalu tunjuk gambo adik die ni.. Skg dah besaw dah..


Hari sabtu pulak pergi bertemu si kekasih hati iaitu partner in crime aku a.k.a kakak Pieja Pujidepompom..hihi

Dapat lah jalan bersama-sama kejap.. boleh lah lepas rindu dekat beliau kan..Last jumpe masa beliau kawen bulan 4 lepas, tu pon kejap je kan..ye lah x kan nak ganggu die lak time tu..

5 ulasan:

Pupel Liyana berkata...

kakak pieja suka ye dapat makan abc :)

Cik TTK berkata...

abc ni aku yang punyer..pija minom honey dewwww...

Pupel Liyana berkata...

kau memang suka yang bosa2 kan kan

piEja berkata...

abc tu dikongsi oleh aku, yan n yus...terliur aku tengok abc menggunung tu...err...akak waiter yg suruh yus bersabar tu dah brenti keje blom..?kah3...

Cik TTK berkata...

mas: mahu yg besar..hahaha

pieja: tu lah rase die bunuh diri terjun laut dekat danga tu..hahahaha kesian kan..yus memainkan je budak tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...