Khamis, 21 Jun 2012

merah merah mak ngah


caaaakkkkk!!! hahahaha merah ko..jangan jeles..hehehe..semenjak dua menjak tiga menjak ni aku dah berjinak-jinak dengan warna-warna cerah gemilang camnie..hah ni kompom kalo jalan lenggang lenggang kangkung pon takdo yang langgo eh..kan merah itu tandanya berhenti..hehehe

Hal ini terjadi kerana sang tunang itu sangat menggemari kaler-kaler cerlang ciong ceng camni, dan beliau pon sebagai penasihat pesen den selalu je pilih kaler2 cmni kt aku..iyo lah yang, i follow je lah..

eh tapi ade gak yg aku tak bape nak follow, contoh kasut pergi kijo..hehehe..aku lg prefer sandal je pergi kerja sebab aku punya parking harems tu memerlukan aku berlari turun naik bukit tu hah..carik pasal je kalau pakai heels  kan, ade terbungkang kt tepi longkang tu kg..tak sanggup..tak sanggup..naya je wei..

hah ni nak citer aku beli purse setelah purse lama ku itu koyak tepi-tepi die dan jugak zip tempat syiling tu tanggal sekian lama kan..aku membeli on9 je skg..pemalas nak mampus nak g kedai survey-survey kan..hahaha

nah nin diaaaaaa....


mula dari kanan tu gambar arwah abah. kesayangan ku..kendian gambar muda mudi encik tunang sekian lama juga didalam purse saya.. pehtu gambo aku kendian encik tunang..hehehe ape yang beza??encik tunang dah berpipi...kih3... tapi i totap sayang u...ni tak letak lagi gambo aku dolu dolu kan..same je aku ngn encik tunang nie, makin gembira dan senang hati memasing..hehehe

nin die gambau kami masa memula mendatingkan diri..hehehe



nak tengok lagi sila klik kt SINI

5 ulasan:

Pupel Liyana berkata...

tapi tak maulah sampai bibir merah. bibir tu kau kasih warna lembut je

Cik TTK berkata...

hahahahah...merah mak ngah la cunnn

Tanpa Nama berkata...

mak aii merahnya mak ngah yan.. - kmiza-

Cik TTK berkata...

hahahaha hakikatnya sy mak usu kawen ngn yus pon nanti jadik mak long..

Pupel Liyana berkata...

salah la. usulong la hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...