Rabu, 20 Jun 2012

Telefon aku yang bangang ke Celcom yang bangang nie??

Hari ni nak meluahkan rasa tak puas hati dekat celcom yang konon territory die sangat besar tu..kenapa aku nak sending message asek failed je??kalau sekali tak pe ok, ni berkali2...jangan la macam tu encik celcom..aku ni pakai bil berbayar tetiap bulan RM149 tetap tak kurang lebih lagi ade tau..tapi servis ko macemmmmm haihhhhhhh

sila pertingkatkan lagi mutu dan kualiti keunggulan ok, if notttt...... aku tukar operator tepon ni kang!!huhhhhhhh!!!

really really reaaaaallllyyy hate u damn much day by day!!

2 ulasan:

Pupel Liyana berkata...

takyah guna bill lagi yan.

Cik TTK berkata...

nak gayut lak susah nanti..hahaha lepas kawen baru aku stop bill kot..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...