Rabu, 23 November 2011

Sahabat yang dirindui tapi sekarang kalau jumpa dah kekok..

Ada salah faham yang buat aku dengan Mira renggang.. Salah faham yang buat masing-masing diam sampai sekarang kalau jumpa pon tak reti nak berbual ape..

Walhal dulu sangat rapat, sangat akrab.. Tapi segan sendiri.. Bila lama tak jumpa, sekali jumpa jadi kekok..


MIra, kalau ko baca.. Aku minta maaf.. Siyes aku rindu dekat ko..

12 ulasan:

Pupel Liyana berkata...

kurusnya. tapi mira tetap sama. harap semuanya ok. pg la tulis kat wall kau rindu dye. :)

Hustler berkata...

Owh.... nama beliau Mira??? hahahaha.. aku tawu org jek, tapi tak tawu nama... kihkihkih

FIFIEY LYCHEE MARATION berkata...

salah faham itu suatu yg normal! bersabarlah, cuba selesaikan dengan cara yg damai:)

Cik TTK berkata...

Masitah: dah chat semalam..hehe..sempat lagi nak mengata aku eh..sepak kang..

mawi dan mi ra memang serasi.tapi takyah cube nak usya line, dah berpunya..hahaha

fifi< yup..sangat setuju..:)

Cik TTK berkata...

Masitah: dah chat semalam..hehe..sempat lagi nak mengata aku eh..sepak kang..

mawi dan mi ra memang serasi.tapi takyah cube nak usya line, dah berpunya..hahaha

fifi< yup..sangat setuju..:)

LiaNa YuSoF berkata...

aku pon pernah mengalami nya.. huhu... sabar ea.. smoga semua nya ok sperti dulu.. (^_^)

Nurul Ezzah berkata...

oh, aku terlepas sesuatu. papepun aku harap sume kembali spt dulu even tak tau pe jadi. :))

Cik TTK berkata...

lily: sedih kan..

ezzah: ohh ezzah ade belog dan saya juga tak tahu..ok..

Miss Tasantek berkata...

salah faham dalam persahabatan itu perkara biasa yan :) tapi kalau masing2 dah redha kesalahan dan memaafkan kesalahan tu, berbaik ialah jalan terbaik :)

ala...itu kan pemanis kehidupan.

♥Saranghae Honey♥ LG berkata...

aku n anim powwnn de salah faham ritu. tapi masing2 mintak maaf. HUHU

Hustler berkata...

Vunguks tol la dak yan nih... aku bukan mau usha dowl... aku mmg tak tawu nama beliau.. haish!!! Nih aku baru tawu.... Cisdel tol... mana ko tawu serasinyer?? aku lom penah dok sebilik nak korang pon kan?? Lalalalala~~~

YOUsoF berkata...

Rugi kalau persahabatan tu terganggu sebab salah faham, normal la tu Yan. Salah sorang kena mengalah. Cuba kau rapat semula, masing² mesti rindu nak jadi macam dulu semula kan....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...