Rabu, 29 Januari 2014

Balloon Sinus Operation

Assalaumalaikum geng!

Sang suami akan menjalani operation ni pada 6 Februari ni.  Its bloodless.. No much worries but still ada jugak rase takut-takut seram gitchu mengalahkan orang yang nak dioperate. tapi aku tengah usaha buat tak tau je.. Cuba ketawa sebanyak mungkin, gaduh-gaduh macam biasa.. Jadikan die tak merasa pape.. wat lek wat pis je hockey..

(sumber pakcik gugel)

Memandangkan ianya bloodless maybe cuma akan warded around 3 to 4 days and MC for a week atleast for recovery.  Jadi, doakan semuaya berjalan lancar kengkawan.

assalamualaikum...kbai!

6 ulasan:

한나 사카시 berkata...

waktu laki aku nak kene oprate ritu aku lagi takutkan ada la. hahahaha

Cik TTK berkata...

aku sayang laki..hahaha

Mrs mAmikO AbUrakOji berkata...

amin..mudah2an semuanya berjalan lancar..

Cik TTK berkata...

amin...tq tiemah..

piEja berkata...

bedah idung ke ni...?jadi lg mancung ke..?kalo pakai belon mst jadi lagi kembang..?pasti ke nak kembangkan idung ni..?

Cik TTK berkata...

hahahaha tu la cakap jugak kt yus, pas operate idong jadik kembang ke?die kata kalo kembang tak nak kt abang dah ke?hahahaha

speechless..ekekekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...