Khamis, 23 Januari 2014

ekcident 2.0

Assalamualaikum geng..

semalam seperti yang dijangka balik uma je kena lecture ngn suami..perghhhh..pedih die macam luka yg diperah limau..sabo je la...tido awai2 bgn g kje awai2 jugak...semuanya awal arini..almaklumlah arini balik kijo pon kul 3.30 ptg...hehe

hari ni banyak abeskan masa termenung lam kete selain meeting dari kul 9 pagi sampai 2 ptg tu la kan..bukan termenung kosong geng...jgn salah faham...ni termenung merenung mengenang nasib dan segala kemungkinan akan datang...bende2 yang bakal aku lalui...ye la umuq baru 17 tahun (ehem!) Banyak lagi yang perlu aku lalui dan terokai...hehe

haaaa...arini kan gaji,aku da bagi kat pakcik moto kriss semalam tu duit sikit...pastu pakcik tu ade kol...die kata die da g spital da...da buat xray n check up semua bagai alhamdulillah xde pape masalah lain...syukur...kesian kat pakcik tu...aku pon mintak maaf lagi kat die aku x nampak die...berkali2 aku gtau aku mintak maaf n aku x nampak..die pon kata die panik, die pon salah..x pe la nak wat camna benda nak jadik bukan aku mintak.. cuma yang kt uma ni je la kena tahan blebe die..sabo je la tinge den dah warning ekau dah tinge laki den ni gharanggg...ngeh3

Hurm....esok ade family day opis aku dekat Desaru Damai Beach Resort..aku ni urusetia...tapi macam nak datang lambat la...boleh x?hik3

k la tu je kali ni...bye

assalamualaikum...geng nak tido basuh kaki oi..hehe


3 ulasan:

Pupel Liyana2 berkata...

ceh! nasib laki aku tak kuat bebel macam laki ko. aku undur langgo honda haritu habis alza aku rebeh tang belakang.

p/s: dah nasib nak kena sabarlah ye.... jangan dok berfkir sangat kang stress lagi satu wasap tu rajin2lah balas.

piEja berkata...

tak sia2 aku ajo ko jd org yg bertanggungjawab..bagus2..buat baik dgn sume org..kalo salah mintak maaf, jgn tinggi diri tak tentu pasal...hehehe...tapi kalo ko langgar aku mmg aku tibai ko kaw2 punyelah..maklumlah, ko kan adik aku, haruslah kejam sikit..

Cik TTK berkata...

mas: ade wasap eh?hahaha aku macam malas pegang tepon skg..hahaha

pieja: baik kakak...patut dengan adik ni jgn kejam sangat..kalau buat salah bg seratus setiap satu kesalahan barulah makcik kayoooo...keh3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...