Selasa, 6 September 2011

Drama Raye

Orang semua sibuk lah beraya sakan kan..?Memasing nak update cerita pasal raye yang menggumbirakan hidup mengkome kan..?Ce tanya raye aku camno? Non hadooo..Setakat ni aku cume beraye umah adik beradik aku je, umah kengkawan semua aku tak g pong.. Kengkawan nak datang uma pon aku tak bagi..Boleh gitu?hahaha

Alkisahnya macam nie, di pagi raye yang hening  ketika aku dengan machonye nak start Ferrariku nak ke pusara mak abah dengan abang-abang aku, si Ferrari ni takmo idop pulok..Pagi raye wei die  mintak duit..Kembang kempes idong aku tahan marah nie, nasib baik kembang lepas tu kempis balik kalo kembang tak kempis-kempis mahu hangin satu badan setengah aku dibuatnya..haihhhh

Disebabkan cuti raya dan cuti merdeka yang bertimpa-timpa, hari raye ke empat baru aku dapat betulkan kereta.. Time raye tu, raye tetap raye tapi hati ni tak tenang tau memikirkan kerugian yang bakal aku tampung berkat dari si Ferrari aku ni meragam.. 

Sekali dah di towing ke Pusat Servis, terus aku bersyukur lobang hidong ni kombang..senang sikit nak bernafas, kalau tak mau pitam aku wei..  Aku ade amek gambo kereta aku ni kena towing, tapi dalam kamera..Kamera aku pulak ada pada akak ipar aku.. Nanti2 lah aku uploadnyer yek..

3 ulasan:

Pupel Liyana berkata...

bila zaman nak sambung cerita ni

Cik TTK berkata...

zaman depan..hehehe

Pupel Liyana berkata...

Lambatttttt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...