Isnin, 17 Februari 2014

Tudung..

Assalamualaikum..

Kelmarin waktu teman suami pergi interview sempatlah paksa rela suami pergi Jalan TAR..  Bukan beli ape sangat pon.. banyak selendang cantik-cantik tapi suami tak berkenan aku pakai selendang sebab muka bulat tambah bulat kata die..dengki.

Jadi belilah tudung bawal kosong tu banyak-banyak.. takde la banyak mana pon nam lai je pon.. sehelai baru RM4, jadik tidak lah ia mengakibatkan beliau bankrap pon..

Sebab bawal kosong jadik gatal-gatal tangan tambah lace dekat tudung tu.. baru buat satu je..dah pakai pong..nih nak tunjuk lenni..hiks!



Tuan Tanah pon nak mencapap jugekkkk..hikhik.. doakan aku rajin utk jahit tudung2 kosong kt uma tu ek..luv uols..kbai!

Assalamualaikum..

6 ulasan:

한나 사카시 berkata...

tambahkan manik pon ok tapi yang pearl tu jelah. kalau manik lain sarat sangat.. ko memang tak sesuai pakai half moon sama macam aku muka bulat buruk jadinya. kita pakai bawal je cantik. muahahahha..

Cik TTK berkata...

Half moon kita takleh pakai so kite buat moon betul2 mas...kompem boleh pakai...kikiki..

한나 사카시 berkata...

moontahhhhh.. hahhaa

Cik TTK berkata...

tak cuba tak tau....

piEja berkata...

bulat ke, lonjong ke, 4 segi ke mak tetap pakai semua tudung yg mak nak pakai....tapi bawal tetap di hati..i admire kat pakcik yg jual bawal rm5 selai tu..aww...

Cik TTK berkata...

kan...kadang2 tiba time degil tu memang pakai jugak tudung sarung..tak pedulik yus kata ape..tp bila bunyik bising je kt telinga tu yg menyesal pakai..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...