Rabu, 25 Julai 2012

memperjuangkan nasib jet pejuang!yosssshhh!!

ok. arini terasa nak buat parking proper untuk jet pejuang aku ni. dah kerap sangat dapat surat cinta, dah boleh buat bungkus nasik lemak! tokleh jadik. aku ni dah dikira penyumbang terbesar ekonomi negara dah ni. akan ku pastikan no more surat cinta dari pakcik Pulll! i hetchuww!!

12 ulasan:

Pupel Liyana berkata...

AKU SEMALAM KENE SAMAN POLIS HUWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Cik TTK berkata...

aku sekarang dapat saman dah takde perasaan dah wei..haha

ko kena saman sebab ape?

Pupel Liyana berkata...

AKU DAH CAKAP DENGAN LAKI AKU JANGAN PARKING DEPAN KLINIK MEDIVIRON ALAMANDA NANTI KENE SAMAN TAPI DEGIL NAK MAMPOS AKU BENCI DIA

Ardini Humaira berkata...

dni lak mengarut mimpi polis saman kalo tak kasi dia basuh kereta haha

Cik TTK berkata...

mas, hah lepas roundabout tu memang selalu kena saman polis situ..pemes..haha

dini, lorh boleh pulak die mintak di saman eh..sabo je lah..hahaha

myza berkata...

polis tu suka sman ko kan..msti time dia nk sman dia ckp.."budak kaya, saman je la'..hahha

Cik TTK berkata...

huwaaaaaaaaaaa....tak baik polis main saman2..die patot kesian n cakap camni..nampak kesian pemilik kereta ni, nak kawen takde duit..meh aku letak lah seribu kt sini..

kan ke elok camtu..

Gda Hanum berkata...

ko bayar tak saman bebanyak tuh??.. kuikui

Cik TTK berkata...

gda, tak bayo lagi..hahaha

Pupel Liyana berkata...

aku tak nak bayooooooooooooooooooooo

Cik TTK berkata...

Akuponnponn haha

Gda Hanum berkata...

hahahahhahah. nnti ko takley renew roadtax padan muke. PADAN MUKE. hahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...