Selasa, 24 April 2012

merepek

Kelmarin pergi kenduri kawen adik akak ipar aku kan.. Cantik je Siti.. Kurus, tinggi..pakai ape pon cantik kan.. Termotivasi aku nak kurus.. Huuuuu aku pandang orang kurus memang terus nak kurus, tapi malangnyer kesedaran tu datang lepas makan la lepas dah kenyang la.. Takpon mesti cakap macam ni, jumaat ni aku start..

Kenapa aku suka start hari jumaat? Jumaat kan penghulu segala hari, mesti lah kena jumpa penghulu dulu baru anak buah nak follow..hehehe

Tapi itu poyo..

Cakap pasal poyo, semalam aku cakap kt yus aku rindu kt die.. Die kata, "POYO LAH".. Ish! geram sampai gegar-gegar bulu idong..huhh

Aku sakit gigi.. Melalak-lalak meroyan dekat FB cakap sakit gigi.. walhal tau ape?? NAK TUMBUH GIGI BONGSU... Rupenyer gigi aku tak abes tumbuh lagi eh.. Perasaan tu macam dah abes tumbuh dah masa sekolah menengah dulu..Siap demam-demam bagai lagi tau masa tumbuh gigi tu..Sekali je tumbuh tak abes dah.. Ni setelah seploh tahun die sambung tumbuh lagi satu..Boleh gitu?Tapi kali ini dengan gagah lagi macho nye aku tumbuh gigi TAK DEMAM PON K! gagah kan aku..?hehehe

Sebenarnya banyak benda bermain dekat fikiran aku..tapi tak tau nak citer camne.. Mungkin nak kena masuk nasik dulu barulah otak aku dapat berfikir dengan cerdas1 NASIK LAGIIIIII BARU KATA NAK DIET! K BAI!






7 ulasan:

LiaNa YuSoF berkata...

terok juga tumbuh gigi sampai demam2.. aku xdelah pulak.. tak terperasan pon gigi bongsu tumbuh.. tau2, asal gigi aku byk dari biasa ni.. hahahaha...

mamabetty! berkata...

gigi bongsu?? patot nyer ada bape gg kite ha?? aku nyer da ckup ker tumbuh sume erk..tolong kira kan boley?hahaha

Hustler berkata...

Nikmat der tumbuh gigi bongsu.... Mau seminggu aku tak tak makan makanan. Hahahaha.... 3 kali aku berperasaan demikian. tapi yang nih betul2 bongsu. Haish!!

Cik TTK berkata...

lily: untung lah ko tak perasan tumbuh gigi...ni lagi gagah dari aku nie..jeles.....

Pujie: alamak..tak ingat lah ade bape batang sume nye..hahahaha..suh mawi kira..kompem mawi leh jawap tu..hihi

mawi: aku dah bape hari makan duk kunyah sebelah je..kalau makan pedas rase bibir beso sebelah je, kalau makan panas lak rasa pipi sebelah lobong terbako lak..sadis perasaan ini..sob3

Pupel Liyana berkata...

ni entri rawak ke apa? yang gambo ritu ke.. hehehe. gigi aku pun tak habis tumbuh lagi. stok gigi susu masih ada.

Mrs mAmikO AbUrakOji berkata...

memang gagah la ko yan, along aku umo 30 baru ni tumbuh gg bongsu, tp syg, gg tu tak bley membeso sbb tmpt tu sempit tu yg skt bangat tu, last2 die g klinik cabut..hambik ko kene RM400 tuk sebatang gg bongsu je tw..

Cik TTK berkata...

Mas: ni entry suka2 namanye..hehehe..gigi bongsu masih ade lagi?ko patut ade dekat sekolah rendah lagi sekarang ni..aku dah laaaaame abes si gigi susu..

timah: humangaiiiii 400 eh sebatang gigi je?mahal nye...tambah 62hengget dah boleh bayau kete ku sebulan..huuuuu

tapi aku pernah dengar citer ni, sebab die buat pembedahan kecik kan?pastu dapat mc 3 hari..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...