Rabu, 4 April 2012

Thanks kengkawan.. Aku pilih No 2

Hilang satu kekusutan aku..Padahal nak tempahnye bulan depan..aku dah sebok jalankan survey... Maap yea kalau terlihat seperti budak gatal nak kawen..Bukan itu  maksudnya pon.. Cuma Yus pon tak membantu masa isi form aritu.. Dah lah orang kedai takde bagi contoh, lagilah haru.. Aku tergolong dalam kes pelik diorang lah..

Balik dari pameran tu.. Eh lupe nak cakap, isi form tu masa nak tempah pakej kad kawen tu dekat pameran pengantin yg tengah berlangsung sekarang ni ha dekat Plaza Angsana. Kalau dekat pameran-pameran macam ni kan lagi murah.. Diorang bagi harga promosi kan.. Tu tempah pakej..

Sambung nak cakap balik je dari pameran tu dah malam.. Pergi pamerannyer dari kul 1 sampai pukul 6 lebih kot.. Pastu merayap dekat Danga Bay, pastu g makan dekat Restoran Singgah Selalu.. Tunggu makanan dekat satu jam pastu die leh cakap tak ada pulak makanan yang di order tu.. Macam tak nak singgah lagi je lepas ni..

Daripada mula bissmillah pegang pen dah kompius dengan nama dekat kad ni.. Dah kuo Angsana, dah g jenjalan, dah balik rumah, dah tido..dah g keje, dah tido balik..masih lagi kompius.. Nasib ada kawan-kawan baik macam korang yang membantu aku menyelesaikan masalah ni.. Macih yea kengkawan..

Jadi aku akan pilih NOMBOR DUA! yang ayat die macam ni,

MOHD RAZMI BIN SARBIN
(ANAK KEPADA ALLAHYARHAM SARBIN BIN SARPAN DAN ALLAHYARHAMMAH BADRIAH BINTI SUMADI)
 
DENGAN LEMAH GEMALAINYE MENGUNDANG TUAN/PUAN/ENCIK/CIK KE MAJLIS WALIMATULURUS ADINDA SAYA
 
Perkataan Allahyarhamah dekat depan nama mak tu aku lupe letak masa survey dekat entry sebelum ni..Aku akan pastikan ada dalam kad nanti yek..
 
Bila korang dah pilih2 ni baru lah minda aku macam terbuka sikit.. Haruslah kena letak nama mak ayah kan, kalau tak nanti orang tak kenal walaupun abang aku tu agak pemes dekat kampung tu..Tapi kan kita kulu kilir bawak nama mak ayah, jangan senang-senang nak abaikan walaupun dah takde..
 
Isk!Tetibe rindu mak abah aku.. Aku kena pikir lah kemungkinan-kemungkinan yang aku akan lalui nanti.. Adus menguji ketahanan mental betul lah..Malas PK! Bye!
 
Eh pape pon time kasih uols.. As'Salam..

5 ulasan:

Pupel Liyana berkata...

memang nampak kau gedik nak kawen tapi takpe. janji kau tak desparate. sejak aku pandai eja perkataan desparate ni aku asik nak gunakan perkataan tu je. eh! nama mak ayah jangan tinggal walapun dia tak ada. kita bawa sampai mati hehehe :) selamat berkahwin jimat selagi boleh k. aku rasa kau kene tukar tema kawen2 la blog ni. buat cerita pasal persiapan kawen kau. esok2 orang lain boleh buat rujukan.

ubi berkata...

angsana?..ooo, jb area la ea? kampung katne?.. gua duk skudai je keje kat senai.

Cik TTK berkata...

mas: jahat ko mas..tapi ni kan blog aku, aku punye suka lah kan..aku dah kasi off autosearch blog aku..tak payah nak kongsi2 nye..kalau jumpe amek, tak jumpe tak payah nak promote blog kawen bagai..

ubi: aku duduk gelangpatah, keje dekat menara ansar..

Hustler berkata...

Hahahahaha... agak la.... sedikit gedik... tapi aku rasa, org yang nak kawen mmg gitu kot sokmo.... kusut manjang. Wakakakaka!!!

Cik TTK berkata...

ye la kusut lah..lagi2 tak ada orang nak tolong buat, lagi kusut tau..dah lah aku block lah..malas nak tengok komen korang yang kadang2 menyakitkan hati ni..hahaha

aku dah lah tengah kusut, kang buat entry kusut kang korang lak terhasut jadik kusut sekali..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...