Khamis, 16 Februari 2012

Mari berkursus!!

Tahun ni korang dah ada pergi kursus? Aku tak lagi..  Pagi tadi aku dapat tahu aku kena g taklimat, tu pon bape jam je..haisshhh.. maksudnya aku kena carik lagi 6 hari lebih sekurang-kurangnyer lah kan kursus untuk penuh syarat berkursus 7 hari setahun..

Kalau dekat opis lama dulu pergi je perkongsian ilmu yang 2 Jam, 2 Jam setiap jumaat tu sampai lah cukup 42 jam.. Kenapa 42 Jam? Sebab 6 Jam bersamaan dengan satu hari..  Tapi dekat opis sekarang ni tak ada lah pulak perkongsian ilmu cenggitu.. So kena lah menggigihkan diri dengan extravaganza..

Makanya dengan bijak bestari lagi cemerlang gemilang terbilang aku pon apply kursus dekat Website Intan.. haaahh..korang yang tengah mencari-cari kursus tu, meh la apply sekali..



7 ulasan:

bLaCk Roses berkata...

sudah2......

Pupel Liyana berkata...

Ni macam untuk aku je ni

My nama is Mija berkata...

yan..apllylah better spoken in english..aritue si ana gojes tue beria2 tp x jd..aku dh ter aply dh..kat intan kiara tau.....

efa berkata...

kemnterian aku, 10 hari kn g krsus !

Cik TTK berkata...

Kak Ana n Kak mija: Better spoken in english?auuuch..kelllaaasss makcik! Nak apply tapi dekat sini mcm tak cakap english je..yg ku dengar, gerobok, gebor, budek,jewerrr..jawa sokmo..haha

mas: sesuai la dengan jiwa ko kan kalau word2, excel2 bagai tu kan..apply jangan tak apply..

ifa: kalau dekat tempat aku buat 10 hari mau pitam aku wei..dekat state peluang nak kursus tak banyak..

YOUsoF berkata...

Macam bagus je.. Yang bukan pekerja awam boleh join ke tak? Aku klik website dia tapi tak boleh..

Cik TTK berkata...

hahahaha...ni untuk penjawat awam lah...tpi klik website pon tak boleh itu tak pasti plak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...