Rabu, 27 Mac 2013

KERJA?

WAKTU PEJABAT
Isnin sampai Jumaat
8 pagi sampai 5 petang

WAKTU BEKERJA
Isnin sampai Ahad
24 jam

isteri sepenuh masa, pekerja separuh masa.  SO, saya tak akan berada di pejabat lebih dari waktu itu..sebab opis ni sejuk buat saya terasa lembap dan bengap, letih dan lesu, diri ini juga terasa seperti frozen food yang tak laku-laku.

Sekian, terima kasih.




p/s: kalau saya frozen food, saya adalah donut yg gebu..
p/s/s: donut tradisional tetap paling best antara donut2 yg lain..

9 ulasan:

Pupel Liyana2 berkata...

DONUT GEBU MACAM JARI JEMARI KAU HAHAHAHHAHAHHA. kul 5 sila cabut balik. en kamal ni pukul 4.48 dah sibuk tanya aku tak balik ke? tak balik ke..uiiiiiiiii

Cik TTK berkata...

hahahahaha bos aku dulu tanya jugak, sekarang dah tak tanya dah..die tau aku akan ada kt tempat dari kul 8 sampai 5 pth je..hahaha

piEja berkata...

teringat kuih donat buatan tangan kak miza enterprize...sedap jah!! tp takdelah gebu2 camni..kurus2 mcm tuannye...kak miza soh doa semoga pipi dia tembam mcm kite..nk doa ke..?nanti kalo kak miza lg chumels dari kite camne...?dahla tu je trade mark kite bertiga ni..penternak lemak pipi...

Leanne Rahim berkata...

pipi aku pn byk lemak gak..huhu..rindu jari chumell yan..yan, letak gmbr jari..!!!!huhu..

Cik TTK berkata...

pieja: jangan bagi kak miza gemokkk!! die mengandung arfan 8 bulan pon orang ngorat..nampak dr belakng mcm anak dara katanye..bahaya2...pesaing hebat ni..jangan bagi..jangan bagi..jangannnnnn..hahahah

anne: wooooooo aku dah kurus lah..(tipu!)hahahaha...ko rindu jari aku je anne?ko tak rindu aku ke anne?kejam3...

faiza erina berkata...

yan sejuk ke,, meh turun dok dgn akak kat bawah ni,, akak ada warmer,,,


byeee ~~~

Cik TTK berkata...

nak warmer tuuuuuuuu...brand ape n bape rm?nak mintak encik laki ah camnie..

myza berkata...

pieja: sdap kan donut ak.haruslah kna krus mcm tuannya..slim gitu.

Yan: doakanlah yan..ak nk gemuk tang pipi je.tang lain xgemuk pun xpe.ksian i xde pipi.org ngurat tgok blakang je yan, kalu tgok dpan2, kompom2 dia rejek awl2 tau..hahaaaa

Cik TTK berkata...

sebab takde pipi kena reject ek?nah amek pipi ni meh..kita bluetooth..on skg!hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...