Jumaat, 21 September 2012

Walimatul Urus

Assalamualaikum W.B.T

Dengan rasa rendah diri, yang dah memang rendah ni tapi comel kan so rendah itu dimaafkan..haha ape aku melalut daaa...

Dengan sukacita gembira nye saya dan keluarga ingin menjemput kamu-kamu semua sekeluarga  ke majlis perkahwinan saya dan pasangan seperti di kad bawah ni yek.. Jemputan adalah ke majlis belah perempuan yek, belah lelaki tu utk makluman je..almaklumlah bajet ciput tu join kad..eh tercerita pulak..haha

kepada kengkawan blog, poli, sekelas dan sekampung.. Mai lah bagi alamat supaya dapat aku poskan kad yang comel macam aku ni ke pintu rumah kalian..Ni tersangat ikhlas mengundang tau nak byhand tak mampu..T_T

Jadik kengkawan semua emailkan la alamat korang dekat email cun aku nie yek:
roziana_sarbin@yahoo.com




Semoga dengan kehadiran kawan-kawan semua dapat mengimarahkan lagi majlis ini..

Lebiu ols..muah!

Tq :)

14 ulasan:

~ koLIkuShoN ~ berkata...

YAN yg RENDAH... aku lame dah dpt kad ko!! hahahaaaa.... Sangat tantek kad kawen anda... t.kasih ye di atas jemputan anda... diharapkan pada hari tersebut saya tidak ada meeting bersama presiden amareka lagik.. !! hahahahaa bye3...

SAMAT NGANTIN BAWU YANN & YUSS..
insyaAllah.. sampai la aku nti kat majlis ko.. hheee :)

p/s : goodies kat aku ko ta pyh susah2 nak bg yg kecik2.. aku nak sume yg ko ltak dlm tu yang BESAR2 saje!! hahahaa (^_^)

ikhlas dri ECHAH cHomeLL...

Cik TTK berkata...

comel betul ecah ni...ade aku hadiah kan kapak kang..ye lah aku jeles kan ko comel sangat..hahaha

macih ecah yek..jemputlah datang..

Pupel Liyana berkata...

sorry yan, aku tak dapat datang hahha

Mrs mAmikO AbUrakOji berkata...

Tahniah yan..tomeynye kad awak..

sory bangat xdpt dtg sbb 21hb tu aku ade kelas...sory ea yan..t hadiah aku kirim kt dak2 yg p ea..

Cik TTK berkata...

mas: nak kena bom?

timah: ok bereh...:) esbok 5 tingkat tau..hahahaha xyah sesusah timah, simpan utk baby k..?

Gda Hanum berkata...

dah gaji kan? insyaallah.hahahah

Pupel Liyana berkata...

eleh bom kentut je. tak heran. kentut aku lagi power

Eca Dwinky Asha berkata...

lawa kad dia :D

Cik TTK berkata...

Gda:gaji bulan 9 dah la yang..hehe

mas:jgn tunjuk muka depan aku kalo ko x dtg tau!!

ecah:nanti ngedate k..nk bg kad..:)

Cik TTK berkata...

Gda:gaji bulan 9 dah la yang..hehe

mas:jgn tunjuk muka depan aku kalo ko x dtg tau!!

ecah:nanti ngedate k..nk bg kad..:)

LiaNa YuSoF berkata...

yan... aku nak minta maaf awal2 kat ko ni.. kot2 aku takdapat pergi majlis ko.. minta maaf sesangat sangat sangat ea.. nanti kenduri aku ko jangan balas dendam taknak datang.. huhuhu... tapi, kalau aku berkesempatan datang, aku datang ea..

Cik TTK berkata...

hahahahaha mmg biasa kena balas dendam ke lily?

takpe lah, kalau takde sebarang kesulitan dtg la yek..tak dapat dtg belah perempuan, dtg belah lelaki pon boleh..:)

cicak_jawaz berkata...

ko jemput aku kew weh..??21/10 ea...??aku balik tiram 25/10...selamat pengantin baru yan..........................

Cik TTK berkata...

wei...ni jemput sekali la nie..alo ko nie...dtg belah lelaki pon boleh...meh bg alamat kt aku, aku pos kad kt ko..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...