Selasa, 28 Februari 2017

b.p.: a.k.a bagi pihak

Hai!

Nak mengajo sikit arini.. pernah gunakah dikau b.p.: ini di dalam surat? istilah ni membolehkan korang tandatangan surat bagi pihak orang atasan.

Gunakanlah..tidak perlu le nak kejo bos mengkome tu sampai ke lubang cacing..dah die takde kt opis tu kome idok le payah susah-susah menyusahkan orang nak jugak-jugak sign dia..haissshhhh

sekian tu je luahan perasaan den.

#sayatidaksukadipaksa
#akakmarah
#akaknakcuti

1 ulasan:

한나Zakharshi berkata...

GILE. sini sokmo bp je. aku tukang buat surat minta BP sebab bos kerja dari rumah lerrrrr.. yang bos baru ni pon madang takde, kejor jela yang paling senior kasi BP. hahahahahhahahahaha lagi elok bile ngam dengan 54 lain. ketuk2 pintu.. tuan.. sign tuaaaann..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...